Post by caulecagteebon on Feb 12, 2022 4:14:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kľúče na poruchu kódov ▞▞▞
▞▞▞ Racing Fever: Moto 2022 version ▞▞▞
Bab
Zastavte tie posraté reklamy...nemôžem tolerovať😠😡😤....Aj keď sa spustí odpočítavanie, môj bicykel automaticky ide doľava alebo doprava...Pokúste sa opraviť túto chybu.... Inak je to dobra hra...
Fajn
dobrá hra, len nepríjemná časť sú doplnky, ale buď to, alebo za hranie zaplatíte
Po určitej úrovni nemôžete jednoducho dokončiť preteky, koľkokrát to zopakujete. Autá sa rútia zboku a úplne blokujú cestu. Ako sa dá pretekať s plne zablokovanými cestami a pred daným časom. Hlupáci.
Milujem túto hru, ale ohodnotil som ju štyrmi hviezdičkami, pretože počas určitej doby, keď som hral a vyhrával som, bola obrazovka hry rozmazaná a obrazovka vibrovala, keď som hral na iphone 11 pro, prosím opravte to
Je to veľmi dobrá hra, ale problém je v tom, že multiplayer nefunguje 😊😊😊
Nie je tak zlé. Keď hráte dlhšie ako týždeň, začína to byť nudné. Žiadne zaujímavé úrovne
Multiplayer nefunguje Pri hľadaní súpera sa vyskytla chyba.
Bolo by lepšie, keby to malo ovládanie namiesto otáčania celého telefónu a len lepšie Trate a bicykle
Racing Fever: Moto Трке vwd
Moja skúsenosť je dobrá, páči sa mi táto hra, za ktorú hrám. Posledné 3 roky..
Grafika je dobrá, ale občas sa mi pokazí. Niektoré reklamy a v hre je nejaký problém
najlepšia a realistická animácia a veľmi zaujímavé misie a náročné udalosti moja fevrait je vyraďovacie kolo 😍🙋🙌✌👌👌👌👌
Nemôžem hrať po dokončení 80 % preteku a vylúčenie kola šéfa sa nedarí
Hra je v poriadku, ale náhodne som stratil všetky peniaze, ktoré som mal, a stratil som všetky bicykle, ktoré som v hre získal, atď.
Túto hru mám veľmi rád, ale reklamy sú otravné
Veľmi sa mi páči herná grafika, ale visí, keď mám náladu na hranie, hľadám dôvod, ktorý za tým stojí, a keď som to našiel v recenziách, väčšina hráčov tým trpí, tak to prosím opravte
hra je hlúpa a nie to, čo som očakával. a grafika je zlá. skutočný hráč by túto hru nenávidel
Celkovo celkom zábavná hra, ale keď skončíte s pretekmi, objaví sa chyba. Nedovolí vám zbierať viac mincí sledovaním krátkej reklamy. Prinúti vás to jednoducho zrušiť, aby ste pokračovali na ďalšie preteky. Trochu sklamanie. Nie, že by som vždy sledoval vždy prítomné reklamy, ale bolo by pekné, keby som mohol zbierať tie extra mince.
problém je v režime viacnásobného prehrávania. prečo opravte to prosím. ak je to opravené, dám ti 5.
reklamy reklamy reklamy reklamy Ak chcete vidieť veľa reklám hrať túto hru, reklamy sú viac ako hra
Hra je celkovo dobrá. Ale prosím vylepšite grafiku. A tiež urobte túto hru trochu zaujímavejšou aplikáciou nových bicyklov, novej arény atď.
Hra je veľmi dobrá, oceňujem ju, ale v telefóne na prvých štyroch úrovniach hrám veľmi pekne, ale zvyšok úrovne pri hraní sa mi zasekne telefón, to je môj úplne nový telefón. Nemyslím si, že je to problém môjho telefónu 😔 ale hra je príliš dobrá. Veľmi sa mi to páčilo 😁😁👍👍👍.
Urobte niečo z multiplayeru a hra je dobre vyvinutá
Racing Fever: Moto Sacīkstes uetu
Ak chcete získať ešte viac zábavy, nezabudnite vypnúť wifi a dátový plán, aby ste sa vyhli reklame!!!!!
Najlepšia hra vôbec. Keď som začal hrať, mal som pocit, že to bude ďalšia hra plná mikro transakcií, kde sa bicykel a ďalšie nové veci po niekoľkých pretekoch opotrebujú. To vôbec nie je pravda. Ak budete hrať preteky a sledovať reklamy, aby ste zdvojnásobili peniaze, nikdy nebudete mať s touto hrou problém. Ale musíte byť opatrní pri nákupe nových bicyklov, pretože niektoré bicykle vôbec nestoja za to, ale existuje niekoľko bicyklov, ktoré sú super, majú hodnotu za peniaze, takže ak porovnáte ďalší bicykel a nie je o nič lepší ako váš súčasný, ušetríte peniaze, kým si nebudete môcť kúpiť ďalší dobrý bicykel, ktorý je dobrý za tie peniaze. Páčila sa mi hra a všetko.
Hra bola zábavná a grafika bola skvelá, ale zvuk motora!!! ani ho nepočujem .....prosím pridajte nejakú úpravu tlmiča a urobte zvuk motora realistickejším, ďakujem
Výborná hrateľnosť a grafika. Toľko zábavy najmä preto, že si môžete kúpiť akýkoľvek bicykel, ak máte vysoké skóre, bez toho, aby ste museli kupovať všetky predchádzajúce bicykle, čo vám umožní preskočiť veľa pomalších bicyklov.
3 hviezdičky za grafiku. Ale pri pretekaní sa to stále kazí. Moje zariadenie je Huawei y5 prime
Wood Block Puzzle - Block Game Teka-teki jzdb
Ahojte, môžete prosím opraviť režim príbehu, niektoré režimy príbehu sa nedajú hrať. Bude to pokračovať v načítavaní a PVP nefunguje, nemôžem nájsť žiadneho hráča, opravte to
Dám tri hviezdičky, pretože aplikácia je dobrá, ale v rovnakom čase, keď dosiahnem bod, sa spomalí a zlepší sa v tom pád.
Multiplayer by mal byť aktívny cez Bluetooth alebo Hotspot, inak je hra po dokončení etáp nudná
vložte prosím tlačidlo výučby, ktoré nám umožní vypnúť a zapnúť výlet s výučbou. Mimochodom, vaša hra je úžasná
Pekná hra, ale príliš veľa fu**ing pridáva! A opravte režim pre viacerých hráčov
Chcem sa opýtať, prečo nie je ovládanie také plynulé? Je to spôsob, akým sa s nami zaobchádza po stiahnutí hry ako je táto? Nemáte dovolené to urobiť... mám to .. skúste odpovedať na moju recenziu.
Veľmi realistická grafika (ultra) na hru, ktorá má veľkosť pod 100 MB. Hra je príliš jednoduchá. Zvuky FX sa dajú veľmi vylepšiť.
Pekná hra ale ľahká
Táto hra je ako zúrivá hra. Ale mám rád rage hry . Mám problém, že po každej úrovni prichádzajú reklamy a ešte jedna vec je ovládanie. Táto hra sa mi páčila, ale nepáčilo sa mi jej ovládanie. Dávam tri hviezdičky
Táto hra teraz zaostáva. Hrám to týždeň a teraz to zaostáva
Keď som prvýkrát hral hru, nepáčila sa mi, po jednom dni som ju miloval, dobrú hru, dobré ovládanie, ale grafika má nejaké problémy. Toto je dobrá hra, veľmi zábavná. Stiahnite si a hrajte teraz.
Úžasná hra. Ale keď mám problémy, nemôžem synchronizovať svoje údaje s Gplay. Dokončil som dve kapitoly, na spustenie tretej kapitoly potrebujem úroveň 13. Vydanie - 1 Hra prestáva zvyšovať úroveň. Nie je možné dosiahnuť úroveň 13. Problém - 2 Pokúsil som sa synchronizovať údaje s Gplay. Myslel som na preinštalovanie aplikácie, aby sa problém vyriešil a urobil. Po inštalácii som sa pokúsil obnoviť svoje dáta cez Gplay. Ale nemôže. Stratil som svoje dáta. Je to úžasná hra, veľmi sa mi páčila. Opravte tieto problémy čo najskôr
Nástupca Traffic Rider v podstate, ale s väčšou intenzitou, ako je multiplayer s AI a políciou atď.. Celkovo dobré s nádherne prepracovanou grafikou a energickou hudbou.. Ovládanie je dosť dobré.. Peniaze sa dajú ľahko zarobiť, takže jedného dňa si možno v hre kúpite svoj vysnívaný bicykel ..na zdravie!
Táto hra je dobrá, grafika je v poriadku. Milujem fázu pretekov.
Táto hra bola dobrá, kým sa neobjavilo tlačidlo reštartu hry. Prečo dávaš niečo také. Všetko, čo ste urobili, môže zmiznúť náhodným chvením gombíka. Táto hra je veľmi zlá.
prečo je pre mňa nemožné prejsť na ďalšiu úroveň, zatiaľ čo som skončil s predchádzajúcimi úrovňami...vaša hra je na hovno
Je to také sexistické, že existujú iba mužské postavy. Aj ženy môžu jazdiť na motorke. A chyba v ovládaní. Vo všeobecnosti je hra len zlej kvality. Neodporúčam túto hru nikomu.
Táto hra podvádza príliš veľa, 500 slov je menej na vysvetlenie podvodov, ktoré vám hra robí, príliš som to nenávidel!!
Má najlepšie ovládanie a dáva nám vodičské zručnosti, problémom je, že pri vysokej rýchlosti sa grafika rozmazáva
Racing Fever: Moto Sacīkstes uetu
To je dobré, ale keď sa dostanem na úroveň 11, sú tam nejaké politiky v inom režime ako v policajnom režime, takže to týždeň nehrám